loader image

Hulp nodig bij het bestellen?

Hieronder volgen de meest gestelde vragen. Niet helemaal duidelijk of nog enkele vragen? We staan je graag bij via info@quickcopy.be of op +32(0)3 658 03 97

Levertermijn

Bestellen voor 11u tot 1000 ex : D+2
Bestellen na 11u of meer dan 1000 ex= D+ 3
(gerekend in werkdagen)

Betalen
Quickcopy biedt veilig en snel betaalgemak met Maestro, Mastercard, Bancontact en Visa.
Papiersoorten

Let op dat de kleuren van het hier weergegeven papier een benadering zijn van de werkelijke kleuren. (Beweeg over de punaises voor informatie)

Aflopend printen (bleed)

Aflopend printen wil zeggen dat je drukwerk gesneden wordt tot een eindformaat zonder witrand. Hiervoor hebben we 3 mm extra rand nodig rondom het blad. Die 3 mm (“bleed of afloop”) moet de achtergrond of foto bevatten en er mag geen tekst of afbeelding opstaan die niet weggesneden mag worden. De tekst en afbeeldingen die niet weggesneden mogen worden, worden best 3 mm binnen de bladrand geplaatst. De technische fiches onderaan bevatten de juiste maten als hulpmiddel.

 

Kleuren

Kleuren kunnen volgens verschillende criteria en profielen bepaald worden. Zo zijn er RAL- en  Pantonekleuren. Wanneer je drukwerk bij ons bestelt, moet je zorgen dat je de afbeeldingen en foto’s in kleurprofiel CMYK zet. Dit is  het kleurprofiel dat digitale drukkerijen gebruiken en dat de kleuren correct weergeeft.
Foto’s staan vaak in RGB maar moeten dus omgezet worden in CMYK.

Formaten

Indien je zelf een ontwerp maakt, probeer altijd het juiste formaat in te stellen. Zo kunnen onze medewerkers meteen aan de slag met uw bestand ipv eerst het bestand te moeten herzetten.

Foliedruk

Een kaart met goudfolie zegt zoveel meer. But all that glitter needs a special design. Je kan het beste werken in een professioneel zetprogramma zoals Indesign. Wat hebben we nodig? De opmaak moet gebeuren in 2 stukken. Je PDF moet eerst een pagina bevatten met alle zaken die in goud moeten komen. Die pagina zet je in zwart. (dus géén kleuren gebruiken hiervoor). De tweede pagina bevat dan alle andere items van je opmaak die niet in goud moeten komen, met een uitsparing voor hetgeen in goud komt. Opgelet! Om te vermijden dat je met een klein witrandje langs het gouden deel zit, zou je met trapping moeten werken. Dwz dat je de items die in goud mogen, een mm groter maakt dan de uitsparing die je voorziet.

Technische fiches posters (A0, A1, A2 formaat)
Technische fiches flyers (A5, A6, US formaat)
Er zijn nog geen producten gekocht.