loader image

Gelegenheidsdrukwerk

Geboortekaartjes

Je kan bij ons terecht voor geboortekaartjes op maat.

We zetten je kaartje op het juiste formaat, bekijken samen met jou de papierkeuze en zorgen voor een  gratis proefje in onze winkel.

De enveloppes kunnen voordien bedrukt worden met de adressen. Want geef nu toe: niemand schrijft graag 100 adressen met de hand, toch?

Van alle bestelde items krijg je vooral een prijsraming zodat er geen onaangename verrassingen zijn bij afhaling.

Enkele voorbeelden van door ons gedrukte kaartjes:

Communie – en lentefeestkaarten,
Bar / Bat Mitswa

In april begint bij Quick Copy het seizoen van de communie – en lentefeestkaartjes.

Meestal voorzien de ouders foto’s en een tekst die wij op het juiste formaat en in de gevraagde stijl zetten. Vaak worden er enkele verschillende types kaartjes gevraagd.

Voor het zetwerk en afdrukken moet je rekenen op 2 à 3 werkdagen, afhankelijk van het aantal kaartjes en zetwerk dat gevraagd wordt.

Een prijsindicatie wordt voordien gegeven maar is ook sterk afhankelijk van het zetwerk.

Ook voor de Bar en Bat Mitswa voorzien we regelmatig drukwerk. Gezien dit een feest is waar veel genodigden, vaak uit verschillende landen, aanwezig zijn, wordt meestal een boekje gemaakt met de teksten en planning in de verschillende talen. De ouders leveren dan de teksten aan en onze medewerkers doen het nodige om een mooi, overzichtelijk boekje te maken.

Huwelijksuitnodiging

Proficiat, jullie gaan trouwen! Nu nog die uitnodiging laten drukken..
Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Timing?

Normaal gezien verstuur je de kaartjes 6 weken voor het huwelijk. Zo hebben de gasten genoeg tijd om te reageren en kunnen jullie tijdig de tafelschikking bepalen.

Dat houdt in dat je 9 à 8 weken voor het huwelijk best bij ons langskomt voor de opmaak van je kaartje. Zo hebben we genoeg tijd om alles te finetunen naar jullie wensen.

Ander huwelijksdrukwerk?

Natuurlijk printen we ook de menu’s, tafelkaartjes, Save the date kaartjes en trouwboekjes. Als jullie dat wensen, wordt op dit drukwerk ook hetzelfde motief of foto geplaatst als op de uitnodiging. Zo vormt alles 1 mooi geheel.

Rouwdrukwerk

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op de familie af. We doen onze uiterste best om het drukken van het uitvaartboekje en- prentje zo vlot mogelijk te laten verlopen. Rouwdrukwerk krijgt voorrang op alle andere bestellingen.  

Hoe levert u het bestand best aan?

De teksten brengt u binnen op een USB stick in een Word bestand op A4 (fontgrootte: 14 of 16) of op A5 (fontgrootte 11 of 12) formaat. De software van onze printers zorgt ervoor dat het bestand in boekvorm gedrukt wordt, in de juiste volgorde.

Let er wel op dat uw bestand zeker een veelvoud van 4 bevat zodat alle bladzijdes benut worden. Vaak worden de 2een laatste blz blanco gelaten voor het uitzicht van het boekje.

Als u graag een foto vooraan op de cover heeft, mag u deze meebrengen in digitale of fysieke vorm. We zorgen er dan voor dat deze op de cover geplaatst wordt.

Ter plaatse wordt meteen een proef gedaan en na goedkeuring, worden de boekjes meteen in productie genomen.  

Levertermijn

Meestal kunnen we de boekjes de dag zelf opleveren. Bij zeer grote oplages of speciale formaten die manuele afwerking vragen, kan de termijn langer zijn.

Facturatie

Na betaling van de begrafenisboekjes in de winkel, zorgen we voor een factuur die u aan de notaris kan bezorgen in het kader van de successie.

Openingsuren

Ma – vrij: 09u00 – 11u00 en van 14u00 – 18u00 | Zaterdag: 10u00 – 16u00* | Zondag: gesloten
*Tijdens de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten.

Bedrijfsgegevens

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Xistenz BV

Churchilllaan 188-190,
2900 Schoten
Antwerpen

Ondernemingsnummer: BE0893 612 104

Contactgegevens

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid
03 658 03 97
~|icon_mail~|elegant-themes~|solid
Er zijn nog geen producten gekocht.